woensdag, oktober 25, 2006

20 kilo afvallen in 5 maanden en gezond dieten

U wilt gezond afvallen, u wilt snel afvallen,u wilt vitaler zijn, u wilt meer energie hebben?

 Gezondheid, vitaliteit en het algemene welzijn van mensen staat in onze moderne tijd steeds meer onder druk. Voeding en vooral onze voedingsgewoonten zijn sterk veranderd ten opzichte van vroeger. Ook de manier van produceren van voedsel is dramatisch veranderd en de hoeveelheid vitaminen en mineralen zijn daardoor teruggelopen Vooral de jeugd staat onder grote druk van de huidige Junk-food maatschappij. Toch worden wij allemaal blootgesteld aan allerlei zaken waar we geen erg in hebben. U gaat vast wel eens uit eten, dat is gezellig en vaak heel erg lekker, maar weet u wat u eet? Heel veel restaurants gebruiken grote hoeveelheden conservering middelen. Dat kan ook niet anders want anders moeten ze de producten veel te snel weggooien. Ook gaan steeds meer restaurants (en echt, ook de duurdere) over tot kant en klaar voor en nagerechten.

De bedrijven die deze gerechten klaarmaken (Traiteurs) schieten als paddenstoelen uit de grond. En wat denkt u van alle conserveermiddelen in onze normale potjes jam, voorverpakt vlees, diepvries enz, enz. Al met al staan we bloot aan allerlei nadelige invloeden van onze huidige productie maatschappij, krijgen onvoldoende vitaminen en mineralen binnen, staan bloot aan ontelbare giftige stoffen die in ons voedsel verwerkt worden, eten te veel en te vet. Vindt u het gek dat we ons niet optimaal voelen. Dan snoepen we teveel, bewegen te weinig, staan bloot aan stress en luchtvervuiling. We voelen ons daardoor loom, we hebben geen energie, we hebben last van darmen en maag, onze stoelgang functioneert niet goed, we hebben vaak hoofdpijn, kortom er moet wat aan gedaan worden!

Dat is makkelijk gezegd! WAT KAN IK ER AAN DOEN! Uw eetgewoonten en leefstijl veranderen, heel simpel en heel makkelijk, niets ingewikkeld, leest u verder dan zult u begrijpen waarmee u uw leven drastisch kunt veranderen! In plaats van te vette, te zoete, te moeilijk te verteren producten te eten kunnen we beter voor een betrouwbaar, bewezen en uitgebalanceerd voedingssupplement kiezen. Zonder allerlei kunstmatige toevoegingen, vol met vitaminen, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen, en het is nog lekker ook!


Je kan kiezen voor een maaltijd vervangend product dat zijn voedingssupplementen (zonder toevoeging van kunstmatige kleur, smaakstoffen of conserveringsmiddelen) die in combinatie met sojamelk, melk of yoghurt producten en een gezonde kleurrijke maaltijd er voor zorgen dat uw lichaam alle benodigde voedingsstoffen, mineralen en vitaminen binnen krijgt. Heeft u last van melkproducten, gebruikt u dan soja (plantaardige melk!).

Voordelen
Het grote voordeel van deze producten zijn dat ze uiterst licht verteerbaar zijn en zeer makkelijk en snel door uw lichaam worden opgenomen. Als u uw lichaam elke dag de optimale voeding geeft is uw lichaam in staat zichzelf te helen. Wist u dat 70% van de klachten waarmee de mensen een huisarts bezoeken voeding gerelateerd zijn? Uw hele gestel verbeterd merkbaar als u ‘s morgens begint met een zogenaamde Shake. Beter is nog als u in het begin twee maaltijden per dag vervangt om uw lichaam te ontgiften en tot rust te laten komen.

Wat is een Shake? U voegt twee eetlepels maaltijdvervanger ( een eiwitrijk poeder met vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten ), aan yoghurt of melk toe. U heeft dan een heerlijke lichtverteerbare, eiwitrijke en voedzame maaltijd. Uw gehele gestel kan in positieve zin veranderen, u kunt aanzienlijk meer energie krijgen en uw maag en darmen worden weer rustig. Hoofdpijnen en andere pijnen kunnen verdwijnen. U kunt zich weer veel vrolijker voelen en u kunt meer aan!

In plaats van shakes kunt u ook meer groenten en eiwitten nemen. Neem vooral niet te veel vlees eiwitten. Deze bevatten vrij veel vetten. Vul aan met vitaminen en mineralen.

Bewegen

En natuurlijk moet u ook weer wat meer gaan bewegen voor uw algehele conditie. Minstens 30 minuten actief bewegen is erg belangrijk. Je kan dat doen onder persoonlijke begeleiding bij gezondheids problemen en gewichtsbeheersing is bewegen van essentieel belang!
Wetenschappelijk is aangetoond dat afvallen in combinatie met persoonlijke begeleiding de beste resultaten geeft.

Wil je meer weten over gewichtsbeheersing in combinatie met persoonlijke begeleiding lees dan hier eens verder...
 

Wil je een leuke en zeer effectieve work-out lees hier meer