maandag, mei 22, 2006

Effectief Afvallen, 20 kilo Afvallen Zonder Honger En Jojo Effect!

Hoe lijkt het je om per maand 3 tot 5 kilo af te slanken, zonder hongergevoel? Een wat als je daarbij ook nog eens meer energie en vitaliteit voelt? En een gezond gewicht te krijgen, met het figuur dat je altijd al had willen hebben!
Niet langer een dieet zoeken, Afvallen en je vitaal voelen.
  • Slank worden en slank blijven
  • Plaatselijk afvallen
  • Geen honger of slap gevoel
  • Voel je merkbaar energieker en vitaler
  • Gratis online begeleiding
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie

Gezondheid, vitaliteit en het algemene welzijn van mensen staat in onze moderne tijd steeds meer onder druk. Onze voeding en vooral onze voedingsgewoonten zijn sterk veranderd ten opzichte van vroeger. Ook de manier van produceren van voedsel is dramatisch veranderd en de hoeveelheid vitaminen en mineralen zijn daardoor teruggelopen Vooral de jeugd staat onder grote druk van de huidige Junk-food maatschappij. Toch worden wij allemaal ook blootgesteld aan allerlei zaken waar we geen erg in hebben.U gaat vast wel eens uit eten, dat is gezellig en vaak heel erg lekker, maar weet u wat u eet?Heel veel restaurants gebruiken grote hoeveelheden conserverings middelen. Dat kan ook niet anders want anders moeten ze de producten veel te snel weggooien. Ook gaan steeds meer restaurants (en echt, ook de duurdere) over tot kant en klaar voor en nagerechten. De bedrijven die deze gerechten klaarmaken (Traiteurs) schieten als paddestoelen uit de grond. En wat denkt u van alle conserveermiddelen in onze normale potjes jam, voorverpakt vlees, diepvries enz, enz.
Al met al staan we bloot aan allerlei nadelige invloeden van onze huidige productie maatschappij, krijgen onvoldoende vitaminen en mineralen binnen, staan bloot aan ontelbare giftige stoffen die in ons voedsel verwerkt worden, eten te veel en te vet. Vindt u het gek dat we ons niet optimaal voelen.


Dan snoepen we teveel, bewegen te weinig , staan bloot aan stress en luchtvervuiling. We voelen ons daardoor loom, we hebben geen energie, we hebben last van darmen en maag, onze stoelgang functioneert niet goed , we hebben vaak hoofdpijn, kortom er moet wat aan gedaan worden!

Dat is makkelijk gezegd!
 WAT KAN IK ER AAN DOEN!


Uw eetgewoonten veranderen, heel simpel en heel makkelijk, niets ingewikkeld,

leest u verder dan zult u begrijpen waarmee u uw leven drastisch kunt veranderen! In plaats van te vette, te zoete, te moeilijk te verteren producten te eten kunnen we beter voor een betrouwbaar, bewezen en uitgebalanceerd voedingssupplement kiezen. Zonder allerlei kunstmatige toevoegingen, vol met vitaminen, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen, en het is nog lekker ook!

Uw gehele gestel kan in positieve zin veranderen, u kunt aanzienlijk meer energie krijgen en uw maag en darmen worden weer rustig. Hoofdpijnen en andere pijnen kunnen verdwijnen. U kunt zich weer veel vrolijker voelen en u kunt meer aan!

JA, Ik wil snel een eenvoudig afvallen klik hier hoe.


Een hardnekkige mythe Er wordt nog wel eens beweerd dat de eerste paar pondjes die je kwijtraakt niet meetellen, omdat dat alleen maar water is. Adele Puhn zegt hier het volgende over en daarbij sluiten wij ons van harte aan. "Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar voor mij is gewichtsverlies gewichtsverlies. Twee kilo van je gewicht af is beter dan erbij, en zeggen 'Het is alleen maar water' is negatief denken en uiteindelijk belemmerend. Als vet in je systeem wordt afgebroken, wordt het omgezet in vocht. Eén gram vet is viereneenhalf maal zoveel vocht. De verwijdering van dat vocht is een teken dat het vet bezig is op te lossen. Het vocht zelf? Klinkt mij als een reëel gewichtsverlies in de oren!"

2. Op de weegschaal gaan staan (uit het Bloedsuikerspiegeldieet van Adele Puhn) 'Vergeet dat hele proces van kan-niet-wachten, o-lieve-help, laten-we het-nu-maar-afhandelen, dat 'Je Wegen' heet. Op de weegschaal gaan staan. Het gaat snel en gespannen. En het is in een minuut voorbij. Hou ermee op. Stop met te denken in 'kilo's', zodat je niet de neiging krijgt elke dag te wegen - en je besluit tot een schranspartij om dat je op die ene speciale dag toevallig niet bent afgevallen. Je wilt toch niet dat je weegschaal je vertelt hoe je je moet voelen en wat je moet eten. Eerlijk gezegd kan het me niet schelen wat je weegt. Ik weet dat de weegschaal een goed criterium is voor onze vorderingen, maar hij kan ook een valkuil zijn. Je weegschaal kan net zo worden als een gokautomaat, een obsessie die je overal achtervolgt. Hij kan je leven overnemen. Natuurlijk is je weegschaal een manier om je gewichtsverlies vast te stellen, maar dat is een beter passende broek ook. Mijn gevoel? Hoeveel je weegt is minder belangrijk dan hoe je je voelt en hoe je eruitziet. Bovendien spelen zoveel variabele waarden een rol bij je gewicht. De menstruatie. De spiermassa die zich ontwikkelt en spier weegt meer dan vet. Sodium- en waterretentie na een opvallend zoute maaltijd. En, geloof het of niet, maar het veroveren van goede bloedsuiker geeft je een veel groter 'high' dan die paar ponden per week - al val je die er ook nog bij af!'

3. Moraal van het verhaal. Succesvol afvallen valt of staat bij het consequent gezond voeden van je lichaam. Het is naast een juiste voeding ook heel belangrijk dat je op een dag voldoende drinkt. Drink, afhankelijk van de temperatuur, 1½ (minimaal) tot zo'n 2½ à 3 liter water per dag. Voorts spreekt het voor zich dat het altijd goed is om voldoende te bewegen. Daarbij hoef je niet eens direct aan hardlopen te denken, want iedere dag een stevige wandeling doet het lichaam al heel erg goed.

JA, Ik wil snel een eenvoudig afvallen klik hier hoe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten